HARD WORKING SINCE 1986

SoRoTo® grundades 1986 och är en ledande tillverkare av tvångsblandare och bandtransportörer. SoRoTo® distribuerar till både uthyrare och återförsäljare i mer än 50 länder.

SOROTO® ÄR ORIGINALET

Den ursprungliga SoRoTo® tvångsblandaren med det patenterade blandningssystemet har satt ribban på den europeiska marknaden.

Tendensen inom europeisk konstruktion går mot bättre arbetsmiljö, effektivitet och lönsamhet. Därför fortsätter det att vara viktigt att vi utvecklar maskiner som kan uppfylla morgondagens standard.

Vi utvecklar våra produkter i samarbete med våra kunder. Vi är ofta först när det gäller nya konstruktioner och förbättringar - nyligen introducerade vi SoRoTo® Dust Controller.

MASKINER SOM FUNGERAR DIREKT

På SoRoTo® betonar vi vikten av kvalitet, hållbarhet och effektivitet samt ergonomi.

Det tar ungefär tre år att utveckla en ny maskinen eller del, till stor del för att vi testar ett antal komponenter innan vi hittar en som uppfyller alla våra krav. Det är av yttersta vikt för oss att maskinerna tål de grova och tuffa förhållandena på byggarbetsplatsen.

Alla nya SoRoTo® maskiner har testats noggrant innan de släpps ut på marknaden.

 

KVALITET, EFFEKTIVITET OCH HÅLLBARHET ÄR AVGÖRANDE

På alla företagets områden, såväl inom produktion som administration, håller vi kvalitet, effektivitet och hållbarhet i åtanke.

Växelmotorn till SoRoTo® Tvångsblandare, exempelvis, väljs med avseende på maximal effektivitet och minimal belastning på motorn och arbetsmiljön. Växelmotorn på en SoRoTo® Tvångblandare är därför starkare och håller längre än andra.

För att behålla fokus på våra tre nyckelord fick vi en ny VD i december 2016.

Hans Terney Rasmussen har en lång karriär som VD för flera större företag inom byggbranschen (bland annat: ABEO, ME-FA A/S), så vi känner oss säkra på att vi är i trygga händer.

Dessutom har vi nyligen flyttat hela företaget till nya lokaler i Glostrup, nära Köpenhamn. Detta innebär att produktion, lager och administration är samlat på ett ställe nu; vårt dagliga arbetsliv och vår miljö har förbättrats; det är mer effektivt och mycket roligare! På så vis förbättras våra tjänster också.