ARTIKELNR.: BA95

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

BA 95 Visp

BA95 är en del av vår FLOW-kollektion. Den utvecklades för att skapa en stark ström som drar dina material nedåt, vilket gör den till en idealisk blandningspaddel för tunna material—precis som resten av FLOW-samlingen. För att säkerställa optimal blandning av tunna material är blandningsbladen vinklade nedåt, vilket gör det lättare att styra materialet i skopan. Blandaren har en uppskattad blandningskapacitet på 10-15 kg.

Detta säkerställer effektiv och jämn blandning av tunna material utan att skicka dem över skopans kant. Den effektiva blandningen underlättas av den starka blandningspaddeleffekten, vilket hjälper till att förhindra att klumpar skapas.

Mete av de tre blandningsbladen och storleken på blandningspaddeln gör det möjligt för BA95 att blanda något större volymer av något tjockare material än de mindre blandningspaddlarna i FLOW-kollektionen, men det passar fortfarande bäst för tunna material, såsom lack, glasyr, harts och självnivellerande golv. Med sin höjd på 500 mm är blandningspaddeln perfekt för montering av en borr med en borrfäste.

Om du vill ha mer information om vår BA95 blandningspaddel eller en översikt över alla våra blandningspaddlar, kolla in vårt blandningspaddelhjul.

  • Rund axel, diameter 95 mm.
  • Höjd: 600 mm
  • Material: lack, glasyr, harts, självnivellerande golv, självhäftande murbruk, fyllmedel, kakellim.
  • Beräknad blandningskapacitet: 10-15 kg.
  • Ström: Nedströms.
Vispar
Diameter 100 mm
Höjd 600 mm
Vikt 0,93
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
M14