ARTIKELNR.: BA70K

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

BA 70K Visp

BA70K blandningspaddel utvecklades för alla som behöver en liten blandningspaddel för små mängder tunna material. Detta är en av de minsta blandningspaddlarna i vår kollektion, och den har en propellerformad design avsedd att dra materialet från toppen av blandningshuvudet och nedåt, vilket gör det idealiskt för tunna material. Blandningspaddeln är skyldig detta nedströms till sina tre negativt vinklade blandningsblad och plastringen som håller strukturen ihop. Den propellerformade designen och blandningspaddelns förmåga att snabbt och effektivt blanda det tunna materialet gör det till ett perfekt komplement till vår FLOW-kollektion. Den uppskattade blandningskapaciteten är 5-15 kg.

Blandningspaddeln kan anslutas till en borr med ett borrfäste, vilket gör den idealisk för korta blandningsuppgifter eftersom en borr inte har samma ergonomiska alternativ som en omrörare, till exempel ett Optimerat grepp med båda händerna.

Vad kan jag använda BA70K blandningspaddel till?

Vi rekommenderar att du använder blandningspaddeln för en blandning av mycket tunna material, såsom målning, lack, grundfärger etc. BA70K blandningspaddel har samma egenskaper som BA60R, förutom att den skapades för att blanda större volymer. Dessutom har den en sexkantig axel snarare än en rund. Med sin höjd på 400 mm är blandningspaddeln perfekt för montering av en borr.

Kolla in vårt blandningspaddelhjul om du vill ha mer information om vår BA70K eller en översikt över alla våra blandningspaddlar.

  • Sexkantig axel, 80 mm diameter.
  • Höjd: 400 mm
  • Material: färger, lack, primers, limmortel, fyllmedel, kakellim.
  • Ström: Nedströms.
  • Beräknad blandningskapacitet: 5-15 kg.
Vispar
Diameter 80 mm
Höjd 400 mm
Vikt 0,27
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
B