ARTIKELNR.: 1000000

SoRoTo® H-Bucket

SoRoTo H-Bucket

SoRoTo H-Bucket är tillbaka efter populär efterfrågan. Robust och säker tack vare dess unika låsmekanism; våra hinkar är utformade för att underlätta murarnas jobb. 

Bygg den perfekta höjden med vårt låssystem

Eftersom våra hinkar enkelt kan kopplas och låsas (från botten till botten) ovanpå varandra kan du anpassa dem till perfekt höjd. Hinkarna låses ihop för stabilitet och styrka, så du kan vara säker på att de inte välter eller går sönder. När du startar en tegeljustering används endast en H-Bucket – men när justeringen är klar låses två H-Buckets ihop och du har den perfekta höjden. 

Höjden på H-Bucket är 29 cm när den är enskild och 56 cm när den är kopplad.

Möjligheten att koppla hinkarna till rätt höjd innebär också att du kan arbeta utan att riskera ryggbelastning - eftersom din hälsa är vår prioritet.

Starkt och återanvändbart material
H-Buckets starka material säkerställer att hinken kan återanvändas i många år. Genom att kunna återanvända H-Buckets kan du minska antalet traditionella hinkar som används och därmed sänka antalet till enbart att ett par hinkar används.
Det starka materialet och låsmekanismen säkerställer stabilitet vid lastning från en skottkärra. H-Buckets kapacitet är 55 liter.

Stapelbar och ergonomisk
H-Buckets är stapelbara! De kräver ett minimum av utrymme och passar perfekt i en skåpbil. H-Buckets är ergonomiska eftersom de ger två bra arbetshöjder, men H-Buckets är också utrustade med fyra ergonomiska handtag som skonar händerna.

SoRoTo tegelplatta (extra tillval)
SoRoTo tegelplatta är utformad för användning med H-Bucket. Tegelplattan är monterad mellan 2x2 låsta H-Buckets och kan lyfta tegelstenarna till en ergonomisk höjd. Tegelplattan har tre justeringar för avstånd, vilket säkerställer att ditt önskade arbetsavstånd mellan H-Buckets är möjligt.    

Byt nu och du kommer direkt att se varför H-Buckets är en murares favorit.

Indhold: 55L

Højde enkel: 29 cm

Højde samlede: 56 cm

Bund løftet: 32 cm

Belastning: Formbestandig / frostsikker indtil - 20gr.

Kanten: 4 ergonomiske bæregreb

Materiale: Frostsikker

Vægt: 1 stk. = 2,44 kg

Diameter: 62 cm

Transport: Kan stables

Forpakning: Stk / 25 stk / 50 stk

SoRoTo H-Bucket
Ergonomisk, stapelbar, höjdjusterbar - läs mer om alla fördelar med en SoRoTo H-Bucket.
Varför är SoRoTos tvångsblandare Ergonomisk?
Se svaret på vad som gör SoRoTos tvångsblandare till några av de mest ergonomiska på marknaden.
TVÅNGSBLANDARE VS BETONGLANDARE
Vanlig betongblandare eller tvångsblandare? Är det ena bättre än det andra eller inte? Eller är båda bra för olika syften?
VAD BÖR DU BLANDA I TVÅNGSBLANDARE, TUMLARBLANDARE OCH OMRÖRARE?
Överväger du vilken maskin som är bästa valet för olika material? En tvångsblandare en tumlarblandare eller en omrörare?