ARTIKELNR.: GA120K

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

GA 120K Visp

Behöver du en bra allround blandningspaddel som är effektivare och snällare mot ryggen än en traditionell blandningspaddel? Då är GA120K blandningspaddel från vår SCREW-kollektion det perfekta valet för dig. Blandningspaddeln är avsedd att användas med tjocka material, men kan också användas för att blanda tunna material.

Den sexkantiga axeln är perfekt för montering i en borr med ett borrfäste. Detta gör blandningspaddeln bra för korta blandningsuppgifter, eftersom det erbjuder en mindre ergonomisk arbetsställning än en omrörare.

Vad är speciellt med designen av GA120K blandningspaddel?

Liksom resten av SCREW och EXPERT-kollektionerna har GA120K en konisk design. Denna koniska form innebär att blandningshuvudet är bredare upptill än vid basen, vilket skapar en effektivare blandning och möjliggör en mer ergonomisk arbetsställning. Eftersom blandningspaddeln är bredare upptill, är blandningspaddeln perfekt för en blandningshink med sneda sidor, och du behöver inte anstränga ryggen i onödan när du blandar. Designen gör det lättare att nå skopans kanter för en effektivare blandning—i själva verket gör blandningspaddeln processen 15-20% snabbare än med en traditionell blandningspaddel. Den uppskattade blandningskapaciteten är 15-25 kg.

För vilka material är GA120 blandningspaddel lämplig?

GA120K kan användas för tjocka och tunna material, vilket gör den till en perfekt allround blandningspaddel. Som sagt är den idealisk för tjocka material som kakellim, gips och murbruk, eftersom blandningspaddeln skapar en uppströmsström som drar materialet från botten och tar det uppåt. När materialet blandas uppåt kan det vara svårt att hålla en tunn blandning i blandningshinken. Det är värt att påpeka att blandningspaddeln är lämplig för montering i en borr tack vare den sexkantiga axeln. Detta vänder riktningen och skapar en nedströmsström som passar bättre för tunna material.

För tunna material som polish och färger rekommenderar vi att du använder vår SA120 NEG, som är vriden till vänster (hyperlink) eller en blandningspaddel från FLOW-eller TWIN-kollektionerna.

Om du vill ha mer information och rekommendationer angående ditt val av blandningspaddel beroende på material kan du kolla in vårt blandningspaddelhjul, vilket ger dig en översikt över våra blandningspaddlar.

  • Sexkantig axel, diameter 10 mm för montering i en borrchuck. GA120K är identisk med GA120, med den sexkantiga axeln byggd för ett borrfäste.
  • Höjd: 655 mm
  • Material: kakellim, gips, murbruk, polish och färger.
  • Blandningshuvud: 110 mm diameter vid basen, 130 mm upptill.
  • Ström: Uppströms.
  • Beräknad blandningskapacitet: 15-25 kg.
  • GA120K har en diameter på 130 mm i toppen och 110 mm i botten
  • Den sexkantiga axeln är avsedd att monteras i en borrchuck.

NÄR BÖR DU VÄLJA EN VISP FRÅN GA-SERIEN

Vispar från GA-serien är mångsidiga. De är särskilt lämpliga för viskösa produkter som lim, lameller och murbruk. De kan också användas för färger och andra lågviskösa material.

Vispar
Diameter 110/130 mm
Höjd 655 mm
Vikt 1.21 kg
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
B