ARTIKELNR.: BA80K

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

BA 80K Visp

BA80K visp är perfekt för alla som behöver en mindre blandningspaddel för små mängder tunna vätskeblandningar där våra BA60R och BA70K blandningspaddlar inte räcker till. Denna blandingspaddel är utvecklad för att vara en bra mellanväg när det gäller blandningens storlek och konsistens, eftersom volymen sitter mellan våra minsta blandningspaddlar och BA100K, storebror i TWIN-kollektionen.

BA80K har en sexkantig axel, vilket gör den perfekt för montering av en borr med en borrhållare. Detta gör blandningspaddeln till en bra passform för små och snabba blandningar, eftersom du inte kan behålla samma ergonomiska arbetsställning som du kan med en omrörare.

Blandningspaddeln har bland annat sin mångsidighet tack vare sitt något större blandningshuvud med två vridna, nedströms blandningsblad, vilket gör att du kan blanda tjockare material än du kan med våra BA60R och BA70K – till exempel tjockt lim eller färg som måste aktiveras för att förbättra täckningen och effektiviteten. Blandningspaddeln är också utmärkt för blandning av material som lack, tätningsmedel, gips, harts och keramisk glasyr.

Vi rekommenderar att du använder en BA80K för blandningar från 5-10 kg, och om du vill blanda en större volym kan du använda samma men något större BA100K blandningspaddel, som vi rekommenderar för blandningar från 10-20 kg. Med sina sexkantiga axlar är båda blandningspaddlarna gjorda för att monteras på en borr.

Med andra ord är BA80K blandningspaddel perfekt för alla som vill öka blandningsvolymen från vår minsta blandningspaddel men ändå vill ha en blandningspaddel för mindre mängder tunna vätskor.

Vill du lära dig mer om våra blandningspaddlar? Kolla då in vårt blandningspaddelhjul för att få en översikt över våra blandningspaddlar och våra rekommendationer för att välja rätt.

  • Diameter: 80mm
  • Sexkantig 8 mm axel
  • Höjd: 555 mm
  • Material: lack, tätningsmedel, gips, golv, harts, keramisk glasyr, grundfärger och lacker.
  • Ström: Nedströms.
  • Beräknad blandningskapacitet: 5-10 kg.
Vispar
Diameter 80 mm
Höjd 555 mm
Vikt 0.43 kg
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
B