ARTIKELNR.: SA120

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

SA120 Visp

Om du behöver specialiserade blandningspaddlar utvecklade för användning med specifika material, är vår EXPERT-kollektion perfekt för dig. Sa120 blandningspaddel är en del av denna kollektion och är avsedd att blanda extra tjocka material, som betong och expanderande betong. Designen erbjuder unika egenskaper som gör detta till en effektiv blandningspaddel som möjliggör en mer ergonomisk arbetsställning.

Hur är utformningen av SA120 blandningspaddel ergonomisk och effektiv?

Utformningen av SA120 blandningspaddel är ergonomisk eftersom den är utformad för att nå kanterna på en blandningsskopa samtidigt som du kan behålla en upprätt arbetsställning. Denna effekt uppnås tack vare den koniska utformningen av blandningshuvudet, där toppen är något bredare än basen, vilket gör blandningspaddeln till den perfekta passformen för de sneda sidorna på en blandningsskopa. Med sin höjd på 655 mm bidrar blandningspaddeln också till en mer upprätt och därmed förbättrad arbetsställning.

Utöver dessa ergonomiska egenskaper som möjliggör en bättre arbetsställning som är lättare på ryggen, är SA120 blandningspaddel också effektivare än traditionella blandningspaddlar, som inte har en konisk design. Detta gör blandningspaddeln—som har en uppskattad blandningskapacitet på 15-25 kg—15-20% snabbare än sina traditionella motsvarigheter, och det gör det lättare att hålla materialen i skopan, vilket gör efterföljande rengöring ännu enklare. Alla blandningspaddlar i EXPERT-och SCREW kollektionerna har denna koniska design.

Vad gör SA120 blandningspaddel lämplig för tjocka material?

På grund av konstruktionen av blandningshuvudet är SA120-blandaren specialiserad på tjocka och tunga material som betong och expanderande betong. Blandningshuvudet har tre blad vinklade uppåt, som är mer vertikala än motsvarande blad på våra allround-blandningspaddlar. Dessa tre blad och deras mete möjliggör effektiv blandning av tjocka material. Blandningspaddeln vrids åt höger och blandningspaddlar materialet från botten och uppåt, vilket är idealiskt för tunga material. Om du vill blanda tunnare material kan det vara svårt att hålla blandningen i skopan—för dessa uppgifter rekommenderar vi nedströms SA120NEG. blandningspaddel. Om du vill ha en översikt över våra blandningspaddlar kan du kolla in vårt blandningspaddelhjul för mer information.

  • Rund axel med M14 gänga för montering i omrörare.
  • Höjd: 655 mm
  • Material: betong och expanderande betong.
  • Blandningshuvud: 110 mm diameter vid basen, 130 mm upptill.
  • Beräknad blandningskapacitet: 15-25 kg.
  • Ström: Uppströms.

NÄR DU SKA VÄLJA EN VISP FRÅN SA-SERIEN

Vispar från SA-serien finns i två versioner, vridna medurs och moturs:

  • SA 120 Negative vrids moturs. Följaktligen kommer den att pressa materialet nedåt. Den är mest lämplig för prod