ARTIKELNR.: GA120

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

GA 120 Visp

Om du behöver en bra allround blandningspaddel som är mer effektiv och ergonomisk än en traditionell blandningspaddel och är snäll mot ryggen, är GA120 perfekt för dig. Blandningspaddeln är en del av SCREW-kollektionen, som har en speciell design som gör blandningen 15-20% snabbare. Vi rekommenderar att du använder blandningspaddeln för tjocka material, men den kan också användas för att blanda tunna material så länge du noterar att det blir lite svårare att hålla blandningen i blandningshinken.

Vad är speciellt med designen av GA120 blandningspaddel?

Utformningen av GA120 är helt identisk med GA120K, med undantag för axeln, som är rund i denna modell. Blandningshuvudet har en konisk design, som är bredare upptill och smalare vid basen, vilket gör den till den perfekta matchningen för de sneda sidorna på en blandningshink eftersom du kan nå kanterna. Detta möjliggör en mer upprätt och ergonomisk arbetsställning samtidigt som blandningshastigheten ökar. Med andra ord erbjuder denna design olika fördelar som gör det lättare att hålla materialet i hinken. Den uppskattade blandningskapaciteten är 15-25 kg.

För vilka material är GA120 blandningspaddel lämplig?

Som nämnts är GA120 en bra allround blandningspaddel som kan användas för tjocka och tunna material. Vi rekommenderar att du använder den för tjockare material som kakellim, gips och murbruk, men du kan också använda den för tunna material som polermedel och färger. Observera att det kan vara svårt att hålla materialen i blandningshinken eftersom blandningspaddeln skapar en uppströms, så det blandar paddlar materialen uppåt i hög hastighet—Du kan behöva göra lite rengöring efter blandning av tunna material.

Vi rekommenderar att du använder vår SA120 NEG. Denna blandningspaddel ger en nedström, och är utvecklad speciellt för tunna material.

Kolla in vårt blandningspaddelhjul för att få en överblick över alla våra blandningspaddlar och rekommendationer utifrån ditt materialval.

  • Rund axel med M14 gänga för montering i omrörare. GA120K är identisk med GA120, med undantag för den runda axeln.
  • Höjd: 655 mm
  • Material: kakellim, gips, murbruk, polish och färger.
  • Blandningshuvud: 110 mm diameter vid basen, 130 mm upptill.
  • Ström: Uppströms.
  • Beräknad blandningskapacitet: 15-25 kg.
  • SA120 har en diameter på 130 mm i toppen och 110 mm i botten
  • Rundad axel med 14 mm gänga för montering i en omrörare

NÄR BÖR DU VÄLJA EN VISP FRÅN GA-SERIEN

Vispar från GA-serien är mångsidiga. De är särskilt lämpliga för viskösa produkter som lim, lameller och murbruk. De kan också användas för färger och andra lågviskösa material.

Vispar
Diameter 110/130 mm
Höjd 655 mm
Vikt 1.54 kg
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
M14