ARTIKELNR.: GA90K

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

GA 90K Visp

GA90K blandningspaddel är den perfekta blandningspaddeln för alla som behöver ett bra allroundverktyg som är effektivare än en traditionell blandningspaddel och snäll på ryggen. Blandningspaddeln är en allround blandningspaddel främst avsedd för tjocka material, men den kan också användas för att blanda tunna material. GA90K är den minsta blandningspaddeln i SCREW-kollektionen.

GA90K kan fästas på en borr med ett borrfäste, vilket gör blandningspaddeln till en bra passform för små och snabba blandningar eftersom en borr inte har samma ergonomiska alternativ som en omrörare, till exempel ett optimerat grepp med båda händerna.

Vad är speciellt med designen av GA90K blandningspaddel?

Blandningspaddeln erbjuder effektivare blandning på grund av sin speciella koniska design, som används i SCREW och EXPERT-kollektionerna. Den koniska designen gör blandningshuvudet bredare upptill än vid basen, vilket har en viktig inverkan på ergonomi och effektivitet. Designen är avsedd att användas i en blandningsskopa, och eftersom dessa vanligtvis har sneda sidor är det lättare att nå kanterna när blandningspaddeln är bred upptill och smal vid basen. Detta säkerställer en bättre arbetsställning som underlättar för ryggen, och du blandar 15-20% snabbare än du skulle med en traditionell modell. GA90K har en uppskattad blandningskapacitet på 5-10 kg.

För vilka material är GA90K blandningspaddel lämplig?

Som nämnts är GA90K en bra allround blandningspaddel som kan användas för tjocka och tunna material. Med det sagt rekommenderar vi att du använder det för tjocka material som kakellim, gips och murbruk, eftersom blandningspaddeln vrids åt höger och skapar en uppströms. Blandningspaddlar som är vridna rätt drar materialet från botten och blandar det uppåt, så det kan vara svårt att hålla materialet i blandningshinken om du använder BA90K blandningspaddel för tunna material som polish och färger. Eftersom blandningspaddeln är lämplig för montering i en borr, tack vare den sexkantiga axeln, kan riktningen vändas, vilket skapar en nedströmsström som är mer lämplig för tunna material.

För tunna material rekommenderar vi att du använder SA120 NEG blandningspaddel med en nedström.

Om du vill ha en översikt över vilka blandningspaddlar vi rekommenderar för vilka material kan du kolla in vårt blandningspaddelhjul här.

  • Sexkantig axel, diameter 8 mm för montering i en borrchuck.
  • Höjd: 555 mm
  • Material: kakellim, gips, murbruk, polish och färger.
  • Blandningshuvud: 80 mm diameter vid basen, 100 mm upptill.
  • Beräknad blandningskapacitet: 5-10 kg.
  • Ström: Uppströms.
  • GA90K har en diameter på 100 mm i toppen och 80 mm i botten.
  • Den sexkantiga axeln är avsedd att monteras i en borrchuck.

NÄR BÖR DU VÄLJA EN VISP FRÅN GA-SERIEN

Vispar från GA-serien är mångsidiga. De är särskilt lämpliga för viskösa produkter som lim, lameller och murbruk. De kan också användas för färger och andra lågviskösa material.

 

Vispar
Diameter 80/100 mm
Höjd 555 mm
Vikt 0.61 kg
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
B