ARTIKELNR.: BA85K

VILKEN VISP BÖR JAG ANVÄNDA?

ask us

BA 85K Visp

BA85K är en effektiv blandningspaddel utvecklad speciellt för komponenter som kräver en stark blandningspaddeleffekt, till exempel om du vill blanda två typer av färg för att skapa en specifik färg. Den höga effektiviteten är resultatet av de sex blandningsbladen på blandningspaddelns huvud, som genererar en kraftfull nedström från toppen av blandningshuvudet, vilket resulterar i en effektiv blandningsprocess som bland annat förhindrar att skapas klumpar. BA85K blandningspaddel är ett unikt tillskott till vår kollektion av blandningspaddlar, även om den delar många av sina egenskaper med blandningspaddlar i FLOW-kollektionen. Av denna anledning utgör blandningspaddeln en egen samling, känd som' TURBOFLOW', eftersom den är något mer specialiserad för att skapa en stark blandningspaddel-effekt.

BA85K kan anslutas till en borr med ett borrfäste, vilket gör blandningspaddeln till en bra passform för små och snabba blandningar eftersom en borr inte har samma ergonomiska alternativ som en omrörare, till exempel ett optimerat grepp med båda händerna. Den uppskattade blandningskapaciteten är 10-15 kg.

Styrkan i blandningspaddeln är dess uppsättning av komponenter som kräver en stark effekt av en blandningspaddel, och dessa kan användas för ett brett utbud av tunna produkter. Med sin höjd på 500 mm är blandningspaddeln perfekt för montering av en borr med en borrfäste. Blandningspaddeln är perfekt för alla som vill blanda flera material med en stark blandningseffekt, såsom lack, glasyr, harts och självnivellerande golv.

Behöver du mer information om våra blandningspaddlar? Kolla då in vårt blandningspaddelhjul för att få en överblick över vilka blandningspaddlar rekommenderar vi för vilka material.

  • Sexkantig axel, diameter 85 mm.
  • Höjd: 500 mm.
  • Material: lack, glasyr, harts, självnivellerande golv, bindande lösningar, limmortel, fyllmedel och kakellim.
  • Ström: Nedströms.
  • Beräknad blandningskapacitet: 10-15 kg.
Vispar
Diameter 85 mm
Höjd 500 mm
Vikt 0,93
För borrkassett, 13 mm (B) /
M14 gänga (M14)
B